Kitase: Final Fantasy 7'yi Yeniden Yapmayı İsterim

18.02.2014 01:59 Alkan Adakaner


     Final Fantasy serisinin en iyi oyunlarından biri olarak görülen Final Fantasy 7'nin yeniden, yeni teknoloji ile yapılıp yapılmayacağı çok sayıda oyuncu tarafından merak ediliyor. Bu oyunun yapımcı koltuğunda oturmuş olan Yoshinori Kitase de böyle bir projeye sıcak bakıyor.
 
    Kitase açıklamalarında böyle bir projeyi gerçekleştirmeyi çok içten bir şekilde istediğini, buna karşın asıl sorunun eleman sayısı ve bütçe gibi konularda olduğunu belirtiyor; çünkü böyle bir proje gerçekten de çok büyük olurmuş.
 
     Final Fantasy 7 fikrinin ihtimal dışı olmadığının üzerinde duran Kitase henüz hali hazırda böyle bir plan yapmamalarına rağmen oyunculara umut dağıtıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler