Knights and Bikes'ın Animasyon Dizisi Yapılıyor

17.09.2019 15:08 Gazali Çetinkaya

 
Prodüksiyon şirketi Tiger Aspect Productions, Knights and Bikes'ı temel alacak animasyon TV dizisi için çalışmalara başlandığını duyurdu.

Knights and Bikes Gabrielle Kent'in yazdığı Ağustos 2018'de yayımlanan fantastik kurgu türünde bir roman. Geçtiğimiz ay da yayıncılığını Double Fine Presents'ın ve geliştiriciliğini Foam Sword'un üstlendiği elle çizilmiş aksiyon macera oyunu olarak PlayStation 4 ve PC için çıktı.

Knights and Bikes 1980'lerde bir İngiliz adasında geçen, ana kahramanlarının güvenilir motosikletleriyle Penfurzy'nin sahillerini keşfederek efsanevi bir kayıp hazineyi arayan Nessa ve Demelza olduğu, Define Adası'ndan ilham alan heyecan, tehlike, eğlence ve dostlukla dolu bir gençlik hikayesi.
 
Dizi hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Knights and Bikes Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Foam Sword Dağıtıcısı: Double Fine Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler