Kojima, Death Stranding Hakkında Yeni Bilgiler Verdi

24.07.2016 11:50 Gazali Çetinkaya

 
   Hideo Kojima, San Diego Comic Con esnasında maskotu Ludens hakkında konuştuktan sonra yeni oyunu Death Stranding hakkında da bilgiler verdi.
 
   İlk olarak Kojima Productions'ın oyunla ilgili birkaç test üzerinde çalıştığını ve oyunda kullanacağı motor için neredeyse karar verdiklerini öğrendik. Death Stranding'in E3 sırasında gösterilen videonun görselliği test etme amacıyla yapıldığını ve oynanış kısmı için farklı bir motor ile test edildiği söylendi. E3'teki sahnenin ise her ne kadar test amaçlı olduğu belirtilse de oyundan bağımsız olmadığını oyunun içerisinde yer alacağı da açıklandı. Zaten gösterilen video oyundaki bir ara sahneye aitmiş ve gerçek zamanlı bir şekilde render edilmiş. Kojima oyuncular isterlerse oyunu durdukları zaman kamerayı oynatıp etrafta yürüyebileceklerini de belirtti.
 
   E3 sonrası yapılan röportajda Kojima oyunun türünün tam olarak belli olmadığını ancak bolca aksiyon ögesinin yer alacağını bildirmişti. Şimdi ise oyun türünün aksiyon olacağını doğruladı ancak birçok farklı elementin de oyuna koyulacağı belirtildi.
 
   Kojima ayrıca şuan için oyundaki belirli detaylar üzerinde çalışmadıklarını, terminoloji de dahil olmak üzere pek çok unsurum sürekli değiştiğini söyledi. Oyunun dünyasına değinen Kojima tamamen farklı olduğunu ancak yine de insanların günümüz dünyasında görüp hissettiği şeylerle ilişkili olacağını da ekledi. 
 
   Kojima, Death Stranding'in dışında gelen en çok hangi yönetmenle çalışmak isterdin sorusuna John Carpenter ve Dario Argento cevabını verdi. Son olarak ise yılın başından beri 85 civarı film izlediğini, oyunlara pek zaman ayıramadığını ve Japonya'ya döndüğü zaman Pokemon GO oynamak istediğini de belirtti. 
 
   Kojima Productions'ın maskotu Ludens odaklı paylaşılan yeni videoya buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler