Kojima, MGR: Revengeance'ta Gray Fox'u İstemiş

Gray Fox daha iyi bir seçim olabilir miydi?
19.01.2013 11:07 Alkan Adakaner


     İlk olarak Kojima Productions tarafından geliştirilen daha sonra ise Platinum Games'e devredilen Metal Gear Rising: Revengeance'ın ana karakteri aslında Raiden değil, Gray Fox olabilirmiş. Tabi bu fikir Kojima'ya aitmiş.
 
     Hideo Kojima'nın açıklamalarına göre kendisi ilk olarak Gray Fox'un (Frank Jaeger) Metal Gear Rising: Revengeance'ın ana karakteri olmasını istemiş. Kojima Productions'taki bazı kişiler ise Raiden karakterinde ısrar etmişler ve Kojima da onların fikrine saygı duymuş.
 
     Aslında Kojima, Metal Gear Rising'in ilk projesinde bile danışman koltuğundan oturuyordu, oyunun asıl geliştirici ekibi Kojima Productions içindeki başka bir ekipti. Anlaşılan o nedenle Kojima, Raiden fikrine karşı çıkmamış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler