Kojima: MGS 5 Ne Zaman Çıkar Bilemiyorum

MGS: Rising'i gelecek ay gerçekleşecek olan Spike TV oyun ödülleri töreninde yeniden göreceğiz
21.11.2011 18:36 Alkan Adakaner


    29 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Official PlayStation Magazine UK'de (OPM) ayrıntılı açıklamalarını bulacağımız Hideo Kojima'nın açıklamalarının bir kısmı ortaya çıktı. Bunlara bakacak olursak Kojima Metal Gear Solid 5 için çalışmaların ya başında, ya da hiç başlamamış.
 
     OPM'deki açıklamasında zamanı geldiğinde Metal Gear Solid 5'i yapmak zorunda olduklarını düşündüğünü, ama bunun ne olacağı ile ilgili bir fikri olmadığını söyleyen Kojima, bu projede yer alacak olmasına rağmen bunun MGS 1'deki yoğunlukta olmayacağını söylüyor. Belki sadece 1 bölümü kendisi yapabilirmiş.
 
     Metal Gear Solid 1'de haritaları, düşmanların bulunacağı rotaları ve herşeyi kendisinin yaptığını belirten ünlü tasarımcı, aynı şeyi bir daha yapabileceğini düşünmüyor. Sanırım serinin hayranları bu açıklamaları hiç sevmeyecek.
 
     Metal Gear Solid Rising'i kastederek projeyi bir noktaya kadar götürmeyi ve sonra başkasına devretmeyi planladığını, ama bunun işe yaramadığını gördüğünü söyleyen Kojima, o nedenle diğer elemanlarla baştan sonra bir arada bulunacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler