Kojima, Noel Arifesi'ni Yeni Projesi Üzerinde Çalışarak Geçirmiş

24.12.2019 23:20 Özgür Eroğlu

 
 
Oyun dünyası için her zaman farklı işler yapmaya çalışan ve çoğu oyun geliştiriciye göre daha çok göz önünde olan Kojima, bitirmek üzere olduğumuz bu günü, yeni projesi üzerinde çalışarak geçirmiş. Ayrıca Twitter üzerinden Death Stranding'in ilk çalışmalarını da paylaşmış.
 
Kasım ayında yeni oyunu yayınlanan Kojima, daha öncesinde zaten yeni projesi üzerinde çalışmaya başladığını açıklamıştı. Yeni projesi için kesin bir bilgi olmasa da diğer açıklamaları göz önünde bulundurularak ya bir film ya da bir korku oyunu olduğunu söyleyebiliriz.
 
Noel Arifesi'nde çalıştığını Twitter üzerinden paylaşan Kojima, yeni projesinin konsepti üzerinde çalışmış. Death Stranding her ne kadar karışık yorumlar alsa da oyunun konsepti ve evreni gerçekten güzeldi. Bahsi geçen tweetleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler