Kojima ve Square Enix Yeni Bir Projede Buluşuyor

Ayaktakiler soldan sağa; Bilinmeyen şahıs, Shinji Hashimoto, Hideo Kojima, Ekrandakiler; Front Mission: Evolved
07.06.2010 13:38 Levent Polater

 
     Hideo Kojima'nın şu sıralar küçük sinyaller vererek çıtlattığı yeni projesi bir Square Enix oyunu olabilir. "Ne alaka?" demeyin, son zamanlarda Kojima ve ekibinin Square Enix ile samimi ilişkiler sürdürdüğüne tanık oluyoruz. Öyle ki Square Enix, MGS: Peace Walker figürlerini piyasaya sürmüştü.
 
    Square Enix yapımcısı Shinji Hashimoto bugün Twitter'dan yaptığı bir açıklama ile bu iddiaları güçlendirdi:
 
    "Hideo Kojima ile yeni bir promosyon hazır. Ayrınrılar ileriki bir tarihde paylaşılacak." 
 

    Bu 'tweet'in hemen ardından Hideo Kojima'da bir şeyler 'tweet'leyerek durumu somutlaştırdı: 
 
    "Square Enix'den Bay. Hashimoto ile yeni bir iş birliği" diyen Kojima haberde görülen resmi bu yazısının yanında paylaştı.

    Her ne kadar projenin ne olduğunu 2 taraf da söylemese de tahminler ve gördüklerimiz yanılmaz.  Fotoğrafın alt kısmına dikkat ederseniz, tv ekranında koca bir şekilde Front Mission: Evolved'un yazdığını görebilirsiniz. Zaten bu ipucu olmasa bile bu projenin Front Mission: Evolved olacağı konuşuluyordu. Mech konusunda Metal Gear Solid sayesinde bir uzman sayılan Hideo Kojima'nın Front Mission Evolved'daki Mech'ler ile ilgili bazı çalışmalarını görebileceğimizi düşünüyorum. Bakalım ileriki günler neler gösterecek?  

    Bu arada Front Mission 3 harika bir oyundu...

 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Front Mission Evolved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 32 Dk önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 3 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler