Konami, David Beckham ile Özel Bir Anlaşma İmzaladı

18.08.2017 17:26 Gazali Çetinkaya

 
   Konami Digital Entertainment, Pro Evolution Soccer 2018 için David Beckham ile özel bir anlaşma imzaladı.
 
   Bu özel anlaşma ile birlikte, kariyerine Manchester United'ta başlayan İngiliz eski futbolcu David Beckham Pro Evolution Soccer 2018'in myClub modunda efsane oyuncu olarak yer alacak.
 
   Pro Evolution Soccer 2018 efsane oyuncular kadrosuna katılmanın kendisi için bir onur olduğunu belirten David Beckham "Kariyerimin bu muhteşem oyunda temsil edildiğini görmeyi ve futbolu benim kadar seven böyle yetenekli bir ekiple çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum." diye ekledi.
 
   Konami Digital Entertainment, bu yıl David Beckham'dan önce Diego Maradona ile de 2020 yılına kadar Pro Evolution Soccer oyunlarında görünmesi için bir anlaşma imzalamıştı.
 
   Pro Evolution Soccer 2018, 12 Eylül'de Amerika Birleşik Devletleri için 14 Eylül'de Avrupa ve Asya için çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC üzerinde ulaşılabilir olacak.  
 
   Pro Evolution Soccer 2018 David Beckham tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2018 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Spor Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler