Konami ile Juventus PES Serisi için Ortaklıklarını Duyurdu

16.07.2019 14:59 Gazali Çetinkaya

 
Konami Digital Entertainment B.V. bu yıl Manchester United ve Bayern Münih'ten sonra şimdi de Juventus ile uzun vadeli ortaklıklarını duyurdu.
 
Bu ortaklık sayesinde Juventus takım ismi, logosu, oyuncuları, formaları ve stadyumu Allianz Stadium eFootball PES 2020 ve gelecek oyunlarda tamamen lisanslı olarak yer alacak. Ayrıca Boşnak orta saha oyuncusu Miralem Pjanic resmi eFootball PES elçisi olarak Juventus ile Konami'nin düzenleyeceği birçok aktiviteye katılacak. 
 
eFootball PES 2020 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 10 Eylül'de çıkacak. Demo sürümü 30 Temmuz'da yayınlanacak. Oyun ile ilgili detaylara buradaki haberden, demo ile ilgili detaylara da buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Ortaklık duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EFootball Pro Evolution Soccer 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler