Konami ile UEFA Arasındaki Partnerlik Sona Eriyor

18.04.2018 16:26 Gazali Çetinkaya

 
   Konami ile UEFA arasındaki 10 yıllık sponsor partnerliği anlaşması sona eriyor.

   UEFA, resmi websitesi üzerinden yaptığı açıklamada partnerliğin tam olarak Kiev'de oynanacak 2018 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinden, 26 Mayıs 2018 tarihinden, sonra sona ereceğini duyurdu.
 
   UEFA Events SA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein:  
 
   "Markamızın video oyunu içerisinde yoğun bir şekilde yer alması ve Konami tarafından organize edilen popüler UEFA Şampiyonlar Ligi e-spor turnuvalarının bir parçası olması ile Konami UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi için güçlü bir lisans ortağı oldu. İki taraf adına da işbirliği içinde ve çok yararlı bir partnerlik oldu. UEFA, son on yıldır UEFA kulüp müsabakalarına verdiği muazzam bağlılık ve destek için Konami'ye teşekkürlerini sunar. UEFA milli takım futbolu alanında Konami ile çalışmaya devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
   Konami Digital Entertainment B.V. Marka ve İş Geliştirme Direktörü Jonas Lygaard: 
 
   "UEFA Şampiyonlar Ligi lisansı bize benzersiz deneyimler yaratmak için bir platform ve dünyanın dört bir yanından futbolseverin bu rekabetten keyif almasını sağladı. Ancak bu yıl odağımızı diğer alanlara kaydırıyoruz. UEFA ile aramızdaki ilişki güçlü kaldığı için UEFA ve Konami'nin birlikte çalışmaya devam etmesinin alternatif yollarını araştırmaya devam edeceğiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2018 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Spor Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler