Konami'den Diego Maradona'ya Cevap Geldi

03.04.2017 16:38 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz hafta Arjantinli efsanevi eski futbolcu Diego Maradona resmi facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte görüntüsünün ve isminin Pro Evolution Soccer 2017'de izinsiz bir şekilde kullanılması sebebiyle Japon firması Konami'yi dava etmeye hazırlandığını bildirmişti.
 
   Bugün de Konami yayınladığı bir basın bildirisi ile Diego Maradona'nın iddiasına yanıt verdi. Yapılan açıklama şu şekilde: 
 
"Şu anda, Winning Eleven 2017'de (uluslararası unvan: PES 2017 Pro Evolution Soccer) izinsiz kullanılan bir oyuncunun bulunduğuna dair bir haber var; ancak firmamız [bu oyuncuyu] sözleşmedeki lisans temeline uygun bir şekilde kullanmaktadır."
 
   Diego Maradona'nın görüntüsü ve ismi Pro Evolution Soccer 2017'nin myClub modunda kullanıldı.   
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2017 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler