Konsol Oyuncuları İsyanda: Ghost of Tsushima PC'yi Satın Almayın!

08.03.2024 16:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın ve geliştiriciliğini Sucker Punch Productions ile Nixxes Software ekibinin üstlendiği Ghost of Tsushima Director's Cut, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde PC platformu için duyuruldu. Daha önce sadece PlayStation konsoluna özel olarak çıkış yapan bu oyun, şimdi ise yeni platformuna gelmeye hazırlanıyor.
 
Ghost of Tsushima Steam sayfası tartışmalarla doldu
 
 
 
Geçtiğimiz yıldan bu yana bazı konsol oyuncuları, konsol özel oyunlarının PC platformuna gelmesini pek fazla istemiyor gibi görünüyor. Çünkü Ghost of Tsushima Director's Cut’ın Steam sayfası içerisinde yer alan tartışma bölümünde konsol sahipleri bu "oyunu satın almayın" çağrısında bulunuyor. Bu konu hakkında da birçok başlığın olduğundan bahsedelim.
 
Oyuncular burada genel olarak Sony oyunlarının PC platformuna gelişine sinirlenirken aynı zamanda abartanlar bile oluyor. Çünkü bu kısımda “hayatımı mahvettiniz” gibi ibarelerin de bulunduğunu aktarmamız gerekiyor.
 
Konu ile alakalı bazı ekran görüntülerini aşağıya bırakıyoruz. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Ayrıca tartışmalar sekmesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler