Korku Macera Scorn'un Tamamlanması 6 - 8 Saat Arası Sürecek

03.08.2022 18:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Ebb Software, çıkışı yaklaşmakta olan birinci şahıs korku nişancı oyunu Scorn hakkında yeni detaylar paylaştı. Şu anda Microsoft tarafından desteklenen oyun, ilk gün Xbox Game Pass'te yer alacak. Scorn, oyunculara üst düzey bir korku deneyimi sunmayı amaçlıyor.
 
Ebb Software yaptığı yeni açıklama ile oyuncuların oyunu tamamlamasının yaklaşık 6-8 saat süreceğini belirtti. Ayrıca bu oyunun AAA (büyük çaplı) bir yapım olmadığını bildirdi.
 
Scorn ilk olarak 2016 yılında artık kullanılmayan Steam Greenlight platformunda duyurulmuştu. Bir yıl sonra Ebb Software bir Kickstarter kampanyası başlattı ve yaklaşık 200.000 dolar bağış topladı. Ardından sessizliği bürünen yapım üç yıl sonra yeniden ortaya çıktı ve daha sonra Xbox ile ortaklık kurdu.
 
Uzun bir süredir geliştirilme aşamasında olan Scorn nihayet 21 Ekim'de Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/698670/Scorn/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scorn Platformlar: PC Geliştirici: Ebb Software Dağıtıcısı: Ebb Software Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler