Korku Oyunu The Callisto Protocol için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

27.05.2022 10:28 Mehmet Tandoğan

 
 
GameInformer, korku oyunu The Callisto Protocol için yeni bir dizi ekran görüntüsü yayınladı. Bu düşük kaliteli oyun içi ekran görüntüleri, heyecanla beklenen bu oyundan neler bekleyebileceğimiz konusunda bizlere bir fikir veriyor.
 
The Callisto Protocol, Dead Space'in yaratıcılarından hikaye odaklı ve tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bu oyunda oyuncular Jacob rolünü üstlenecek. Jacob, nesneleri kendisine doğru itmek ve çekmek için 'GRP' yeteneklerini kullanabilecek. Ek olarak oyun, hem uzak hem de yakın aksiyon öğelerini içerecek.
 
KRAFTON, oyunu 2022'nin ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planladığını belirtti. Her ne kadar böyle planlansa da oyunun 2023 yılına ertelenmesi muhtemel. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Callisto Protocol Platformlar: PC Geliştirici: Striking Distance Studios Dağıtıcısı: Krafton Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler