Korku Oyunu World of Horror'un İlk 23 Dakikası Paylaşıldı

20.02.2020 13:29 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Ysbryd Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise panstasz'ın yaptığı 1-bit korku oyunu World of Horror'ın ilk 23 dakikası paylaşıldı.
 
Oyun PC için yaklaşık 7 saat sonra erken erişime açılacak. IGN'in yayınladığı, oyunun ilk 23 dakikasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Eski Tanrılar tekrar uyanıyor. Gizemli bir deliliğe dönüşmüş dünyaya geri dönüyorlar. Japonya'nın sahil kenarındaki bir kasabada, nüfusun akıl sağlığı azalıyor. Diğer dünyaya ait yaratıklar ise insanların ev dediği yere korku salıyor. World of Horror'da bu durum dünyanın sonu demektir ve tek çözümü bu terörle yüzleşmektir.
 
Bu kozmik korku oyununda RPG öğeleri, sıra tabanlı dövüş sistemi ve sonucuna katlanacağınız seçimler ile bu karanlık evreni keşfedin. Junji Ito ve H.P. Lovecraft'tan ilham alınan bu sinir bozucu korku deneyimini World of Horror ile deneyimleyin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Horror Platformlar: PC Geliştirici: panstasz Dağıtıcısı: Ysbryd Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler