Kotaku: Bir Sonraki Assassin's Creed Oyunu Vikingler Hakkında Olacak

07.04.2019 22:46 Gazali Çetinkaya

 
Bir sonraki Assassin's Creed oyununun Vikingler ile ilgili olacağını yönelik ciddi söylentiler ortaya çıktı.

İlk olarak, Tom Clancy's The Division 2'de yer alan bir posterde Viking görünümlü bir adam Assassin's Creed serisinden aşina olduğumuz ikonik Piece of Eden cismini tutuyor. Ayrıca posterin başlığı Valhalla ki İskandinav mitolojisinden bu yer Viking kültürü ile de ilişkili.

Bu haber üzerine, Kotaku iki farklı kaynaktan edindiği bilgiler sonucu Bir sonraki Assassin's Creed oyununun Vikingler hakkında olacağını doğruladı ve şu anda Assassin's Creed Kingdom kod adı ile geliştirildiğini belirtti. Bunun dışında başka bir bilgi paylaşılmadı.

Ubisoft konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Şirket "2019'da tam teşekküllü bir Assassin's'e sahip olmayacağız." demişti. Bu yüzden oyun hakkında yakın bir zamanda resmi bir bilgi öğrenemeyeceğiz gibi görünüyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Odyssey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler