Kotaku: Diablo IV Duyurusunun BlizzCon 2018'de Yapılması Planlanıyordu, Son Anda Vazgeçildi

06.11.2018 04:42 Gazali Çetinkaya

 
Kotaku'nun "Blizzard'ın planlarına yakın iki kişinden" öğrenmiş olduğu bilgiye göre, Blizzard Entertainment ilk başta Diablo IV duyurusunu BlizzCon 2018'de yapmayı planlıyordu ancak son dakika değişikliği ile vazgeçildi.
 
Kotaku'nun haberine göre, Diablo IV'ün kısa bir teaser video ile BlizzCon 2018 açılış seremonisinin sonunda resmi olarak duyurulması planlanıyormuş ancak göstermeye hazır bulmadıkları için Blizzard Entertainment planlarını son birkaç haftada değiştirmiş. Ayrıca Blizzard Entertainment kurucularından Allen Adham da Diablo IV'ün geliştirildiğini ancak göstermeye hazır olmadıklarını etkinlik alanında kalabalığa söylemiş.

Bir kişi, Diablo IV'ün son birkaç yılda büyük ölçüde değiştiğini ve değişmeye de devam edebileceği için geliştirici ekibinin bir duyuruyu yapmaya hazır olmadığını belirtti. Kotaku ayrıca Diablo IV'ün farklı yönetmenler altında en az iki farklı yenileme sürecinden geçtiğini de duymuş.
 
Ekim 17'de Blizzard Entertainment yayınladığı blogda Diablo IV'ü bir nevi doğrulamış ancak duyurunun BlizzCon 2018'de olmayacağını işaret etmişti. "BlizzCon 2018 neredeyse geldi ve Diablo'ya yönelik planlarımız hakkında etrafta dolaşan pek çok söylenti görüyoruz. Şu anda farklı Diablo projelerinde çalışan birden fazla ekibimiz var ve size bunların hepsini anlatmak için sabırsızlanıyoruz... doğru zaman geldiğinde. Pek çoğunuzun neyi umduğunu biliyoruz ve sadece şunu söyleyebiliriz: 'iyi şeyler sabredene gelir ancak kötü şeyler genelde daha uzun sürer''. Tüm projelerimizi duyurmaya hazır olmamakla birlikte, etkinlikte Diablo ile ilgili bazı haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz."

Ağustos ayında ise şirket "Diablo'nun Geleceği" başlıklı kısa bir video yayınlayarak birden fazla Diablo projesi üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı.

Blizzard Entertainment konu hakkında yorumda bulunmadı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler