Kotaku: Horizon: Zero Dawn PC'ye Geliyor

16.01.2020 22:50 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 4 özel oyunu Horizon: Zero Dawn'ın PC versiyonu ufukta göründü.
 
Oyun basının en güvenilir sitelerinden biri olan Kotaku'nun Sony'nin planlarına yakın üç farklı kaynaktan edinmiş olduğu bilgilere göre, Horizon: Zero Dawn bu yıl içinde Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Sony Interactive Entertainment konu hakkında yorum talebine yanıt vermedi.
 
Son zamanlarda çok sayıda PlayStation özel oyununun PC'ye geldiğini gördük. İlk olarak Journey ile başladı ve ardından Quantic Dream oyunları Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human geldi. En son Death Stranding PC için duyuruldu ve bu yazın başlarında çıkacak.
 
Fakat bu oyunların yayıncılığını Sony Interactive Entertainment üstlense de stüdyolar Sony Interactive Entertainment'a ait değil, bağımsızlar. Horizon: Zero Dawn Sony Interactive Entertainment'ın PlayStation dışında bir platforma çıkaracağı ilk büyük özel oyunu olacak gibi görünüyor ve bu gelecekteki oyunların da PC'ye gelmesine kapı açabilir. Kotaku editörü Jason Schreier bunun sadece bir başlangıç olduğunu düşünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 254 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler