Kotaku: Spyro the Dragon Trilogy Remaster Geliştiriliyor

13.02.2018 23:53 Gazali Çetinkaya

 
 
   Kotaku'nun birden fazla kaynaktan edindiği bilgilere göre, Activision Spyro the Dragon Trilogy (Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Dragon) Remaster üzerinde çalışıyor ve mart ayında duyurusu yapılarak 2018'in üçüncü çeyreğinde PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
   Kotaku üçlemenin bir yıl boyunca PlayStation 4'e özel kalacağını ve 2019'da diğer platformlara port edileceğini söylüyor. Görünüşe göre Activision Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'dekine benzer bir yol izleyecek. Licensing Source Book Europe" 2018 ilkbahar sayısına konuşan GB Eye (poster, bardak, rozet ve çerçeve gibi lisanslı ürünler satan ticaret şirketi) lisans yöneticisi Max Arguile Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin bu yıl Switch ve PC'ye geleceğini söylemişti.
 
   Spyro the Dragon Trilogy Remaster'ın geliştiricisi ise Vicarious Visions. ABD merkezli video oyun geliştiricisi Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'yi geliştirmişti. Spyro the Dragon Trilogy Remaster'da yeni özellikler, geliştirilmiş aydınlatma, animasyon ve sinematiklerin yanı sıra yeniden düzenlenmiş bir soundtrack, kayıt sisteminin güncellenmesi ve oyunun orijinal sürümlerinden kesilen bazı içeriklerin bulunacağı söyleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spyro Reignited Trilogy Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler