Kotick: World of Warcraft Filmi Bizim İçin Önemli

03.08.2012 17:04 Samet Konuksal


    Uzun süreden beri isminin geçmesine rağmen somut şeyleri bir türlü göremediğimiz World of Warcraft filmi, zor da olsa 'yaşıyor'. Activision Blizzard'ın üst yetkililerinden Bobby Kotick, filmle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
   Yapılan açıklamaya göre World of Warcraft filminin boşalan senaristlik koltuğuna derhal Charles Leavitt getirildi. Filmin yeni senaristi Charles Leavitt, daha önce K-Pax ile Blood Diamond'da görev almıştı.
 
  Öte yandan Activision'un patronu Bobby Kotick yaptığı açıklamada, "Blizzard için önemli olan şey, bizim için de önemli. Kendileri bu iş için gerçekten heyecanlı. Haliyle bu konu adına titiz yaklaşıyorlar." sözlerini söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler