Kunai Çıkış Fragmanı

06.02.2020 17:19 Gazali Çetinkaya

 
Hızlı tempolu aksiyon macera / metroidvania oyunu Kunai bugün itibarıyla Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirdi ve bunun şerefine yayıncısı The Arcade Crew ile geliştiricisi TurtleBlaze oyunun çıkış fragmanını yayınladı.
 
Kunai Steam'de 27,00 TL ve Nintendo eShop'ta $16.99 fiyattan satışta.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Travmatik bir olay dünyanın dengesini sarstı. İnsan hayatı neredeyse kötü AI Lemonkus tarafından yok edildi. Robotlar yeryüzünde serbestçe dolaşıyor. Eski bir savaşçının ruhuyla aşılanmış bir katil robot Tabby'nin kontrolünü ele geçirirsiniz.Yapma yeteneklerini, silahları ve tekme ninja numaralarını açmak için düşman robotlarını öldürerek hiçbir şey, ilerleme ve güç artışı ile başlayın. Sırlar, gizli pasajlar ve gizemli karakterlerle dolu bir dünyayı keşfedin. KUNAI tamamen hareket ve çeviklikle ilgilidir. Normal bir robotun gidemeyeceği yerlere ulaşmak için ninja hareketliliğinizi kullanın.

Tabby sevimli yüzler yaratırken, her biri minimalist bir palete sahip olan KUNAI'nin farklı piksel sanat ortamlarını keşfedin. Dünyada hareket etmek için çeşitli ninja hileleri kullanın ve ölümcül silah cephaneliğinizi, kötü makinelerin orduları, sahtekar androidler ve akılsız mekanların ordularını aşarak savaşınızı en üst düzeye çıkarmak için serbest bırakın.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kunai Platformlar: PC Geliştirici: TurtleBlaze Dağıtıcısı: The Arcade Crew Tür: Ninja metroidvania Çıkış Tarihi: 6 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 18 Sn önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler