Kurtlar Vadisi: Bad Company 2!!

14.08.2011 01:08 Gökhan Yılmaz

     Anlaşılan Kurtlar Vadisi, Irak'ta da oldukça popüler olmuş. Eminim ki Irak'ta bir film dükkanında duvarları süsleyen bu posterlerin hikayesini merak ediyorsunuz. Resmi yayınlayan kullanıcının anlattığına göre hikaye şu şekilde:
 
     Kendisi bir Amerikan askeri olarak Irak'ta bir film dükkanına giriyor ve bu posterlerle karşılaşıyor. Filmi ve karakterlerini bilmemesine rağmen, Bad Company 2'yi sevdiği için bu posterler hoşuna gidiyor ve satın almak istiyor. Dükkanın sahibi de bu Amerikan askerine posterleri satarken bıyık altından gülümsüyor.
 
     Bu kullanıcı resimleri paylaştığında postere montajlanan kafaların hikayesini ve dolayısıyla da satıcının neden güldüğünü gelen yorumlardan anlıyor. Bildiğiniz üzere Kurtlar Vadisi Irak filminde Irak'taki Amerikan askerlerinin hikayesi ve organları satan Yahudi doktor işleniyordu. Bu nedenle Amerikan askerine bunu satmak da biraz ironik oluyor. İşte Irak'ta şan yapmış filmimiz ve Battlefield: Bad Company 2'nin harmanlanmasıyla ortaya çıkan poster:
 
 
 
     Bu posterlerin ortaya çıkması filmin popülerliğini arttırarak diğer kullanıcıların da ilgisini üzerine çekti. Filmde Gary Busey ve Billy Zane'in oynuyor olması da bu konuda büyük yardımcı oluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler