L.A.Noire'den 12 Yeni Ekran Görüntüsü

Surat ifadeleri oyunun en önemli özelliklerinden sadece birisi.
02.03.2011 11:33 Ersin Kılıç


     Rockstar Games'in team Bondi imzaslı oyunu L.A. Noire her geçen gün bizi daha da şaşırtmaya devam ediyor. Sahip olduğu özellikler ile oyuncuları heyecanlandıran ve farklı bir yöne kayan oyun için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Bu yeni ekran görüntülerinde oyun boyunca sıkça karşılaşacağımız oynanış dinamiklerine yer verilmiş. Bunların arasında en dikkat çekeni ise tabi ki olay yerleri oluyor. Ekran görüntülerinde yüzü parçalanmış bir kadın cesedi görüyoruz. Hatırlarsanız daha önce kadınları öldüren bir seri katilin peşine düşeceğimiz açıklanmıştı.
 
     Ayrıca bu yeni ekran görüntülerinde sorgulama, kanıt toplama, araç kovalamacaları, dövüş ve tabi ki çatışma anlarına da yer verilmiş. 17 Mayıs'ta çıkacak olan oyunun bu yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler