L.A. Noire: The VR Case Files PC Güncellemesi PSVR Özel İçeriklerini Ekliyor

05.03.2020 08:51 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games, L.A. Noire: The VR Case Files'ın PC versiyonu için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncelleme daha önce PlayStation VR versiyonuna özel olarak sunulan atış poligonu, boks ve araba yarışı olmak üzere üç mini oyunu ekliyor.

Bunun yanı sıra Valve Index, Vive Pro, Vive Pro Eye, Vive Cosmos ve Oculus Rift S VR donanımları geliştirilmiş destek ve hata düzelmeleri getiriyor.
 
Sanal gerçeklik için özel olarak yeniden yaratılmış yedi ayrı davanın bulunduğu L.A. Noire: The VR Case Files, Rockstar Games'in atmosferik suç-gerilim oyununa yepyeni bir gerçeklik boyutu ekliyor. Seni sarıp sarmalayan bu gerçeklik içinde çözmeye çalışacağın davalar arasında, ses getiren orijinal oyundan özel seçilmiş trafik, kundaklama, cinayet masalarında bekleyen gizemli suçlar bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire: The VR Case Files Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Aralık 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler