L.A Noire için 2 Ayrı Soundtrack Albümü

09.05.2011 10:05 Alkan Adakaner


 
      Rockstar Games ve Team Bondi'nin merakla beklediğimiz aksiyon-macera oyunu L.A Noire'un iki soundtrack albümü satışa çıkacak.
 
      Bu albümlerden "L.A. Noire: Remixed"ta (soldaki) günümüz DJ'leri ve yapımcıları tarafından yorumlanmış 6 jazz şarkısı bulunacakken, "L.A. Noire The Official Soundtrack" (sağdaki) ise adından da anlaşılacağı gibi oyunun resmi müziklerinden oluşacak ve yine modern zaman ile geçmişi bir araya getiren bir tarza sahip olacak.
 
     Oyuncuların L.A Noire'u oynarken Billie Holiday, Dizzy Gillespie, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong ve Thelonious Monk gibi isimlerden şarkılar duyacağı L.A Noire müzikleri ile de oldukça iddialı.
 
       17 Mayıs'ta iTunes üzerinden satışa çıkacak olan bu albümler hakkında daha ayrıntılı bilgi gelecek hafta Rockstar Games'in sitesinden açıklanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler