L.A Noire'den İlk Ekran Görüntüleri!

11.02.2010 13:07 Ersin Kılıç

 
     Uzun bir süredir yapım aşamasında olan ve nihayetinde ilk bilgilerine geçtiğimiz günlerde ulaştığımız L.A Noire'in ilk oyun içi ekran görüntüsü ortaya çıktı.
 
     Game Informer dergisinin bir sonraki sayısında oyuna ait ilk bilgiler ve ekran görüntülerinin yayınlanacağı açıklanmış ve bu bilgiler daha öncesinden yayınlanmıştı.
 
     Bugün ise Game Infermer dergisinin Mart 2010 sayısının L.A Noire'ye ait olan kısımları internete düştü. Bu dergi taramalarında oyuna ait ilk oyun içi ekran görüntüleri de yer alıyor.
 
     Bu dergi taramalarına buradan ulaşabilirsiniz.
 
     İlk olarak PS3'e özel duyurulan fakat daha sonra Xbox 360'a da çıkacağı açıklanan oyunun sonbahar aylarında piyasaya çıkabileceği belirtilmişti.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler