LEGO Oyunları Geliştiricisi Traveller's Tales'ın Hayata Geçirilememiş Yüzüklerin Efendisi Oyunu

23.06.2020 17:23 Gazali Çetinkaya

 
LEGO oyunları geliştiricisi Traveller's Tales'ın kurucularından Jon Burton, 2008'de çok fazla para harcayıp başarısızlıkla sonuçlanan bir projesini anlattı.
 
Belirtilene göre Traveller's Tales gerçekçi grafiklere sahip ve Yüzüklerin Efendisi filmlerindeki sahneleri baz alan bir oyun yapmayı planlıyormuş ve yayıncıya sunmak için detaylı ve pahalı bir demo sürüm hazırlamış. 
 
Oynanış görüntülerinde Gandalf'ın Balrog ile savaşı, Arogorn'un Amon Hen'de Uruk-Hai ile savaşı ve Frodo olarak ormanda gizlice ilerlemeye çalışılan bölümler bulunuyor.
 
Jon Burton bu demoyla Yeni Zelanda'daki buluşmada Peter Jackson ve Guillermo Del Toro'yu etkilemek için biraz fazla ileri giderek 1 milyon dolardan fazla para harcadıklarını belirtiyor. Guillermo Del Toro demoyu beğense de asıl kararı verecek olan Warner Bros. Interactive Entertainment'tan yeşil ışık alamamış. Warner Bros. Interactive Entertainment direkt olarak filmi baz alan bir oyun istemedikleri için proje hiçbir zaman hayata geçirilememiş.

Oynanış görüntülerine ve daha fazla detaya aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 11 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 31 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 52 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler