LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 300 Oynanabilir Karakter İçerecek

26.01.2021 03:44 Gazali Çetinkaya

 
Dokuz Star Wars filminin tamamını içerecek yeni LEGO Star Wars oyunu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'da 300 oynanabilir karakter bulunacak.

Resmi PlayStation dergisi ile röportaj gerçekleştiren TT Games'ten Dawn McDiarmid, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'da 800 benzersiz karakter yer alacağını ve bunlardan yaklaşık 300 tanesinin seride belirli noktalarda oynanabilir olacağını açıkladı.

Babu Frik de oynanabilir karakterlerden biri.
 
"Yeni üçlemenin hayranlarının Babu Frik'in oynanabilir karakter olarak bulunacağını duymaktan memnun olacağını düşünüyorum ve Babu Frik muhtemelen şimdiye kadar gördüğüm en tatlı şeylerden biri."
 
Dawn McDiarmid ayrıca seriyi istediğiniz sırayla oynayabileceğinizi ve oyunda yeni geliştirme sistemi, aim-down-sight ve daha derin görev sistemi olacağını doğruladı.
 
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ilkbahar 2021'de PlayStation 5, Xbox Series PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Star Wars The Skywalker Saga Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Traveller's Tales Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler