LEGO Worlds'e Gelecek İçerikler Hakkında Yeni Detaylar

03.08.2015 21:12 Ömür Gencer


       Traveller's Tales'ın keşfetmeye dayalı yeni LEGO oyunu LEGO Worlds her ne kadar potansiyel olarak güçlü bir oyun olsa da oyunda yapacağımız şeyler çok bir süre sonra bitiyor. Yapımcı ekip oyuna getireceği yeni güncellemeyle bu durumun önüne geçmeyi planlıyor.
 
       Yapımcı ekip yayınladığı açıklamada gelecek güncellemelerle birlikte oyundaki sualtı yaşamının keşfedilebilir olacağını dile getirdi. Sualtı dünyası oyuna aktarıldıktan sonra yapımcı ekip sualtı canlıları ekleyecek. Hayatta kalma, RPG ögeleri ve hikaye gibi konulara geldiğimiz de geliştirici oyunu farklı modlara ayırmayı düşünmediğini dile getiriyor. Zaman ilerledikçe LEGO: Worlds'e farklı dinamikler eklemeye devam edecek.
 
        LEGO: Worlds çıkışını yaptığı günden beri pek çok oyuncu oyunda multiplayer desteğini görmek istiyordu. Traveller's Tales'tan bu özellik hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Firma oyunu yerel co-op göz önüne alınarak geliştirdiğini ve multiplayer desteği için oyuna online özellikler eklemek zorunda olduklarını belirtiyor.
 
      Oyuna gelecek diğer özellikler arasında daha iyi kamera açıları, daha iyi bir arayüz, yeni LEGO parçaları, daha iyi animasyonlar ve sesler, rastgele oluşturulan kasaba ve yerleşkeler bulunuyor. Henüz bu tüm içeriklere ne zaman ulaşacağımız belirli olmasa da yapımcı ekip oyunun ikinci büyük güncellemesinin bu hafta içinde yayınlanacağını belirtti. Oyunu Steam üzerinden 24 TL'ye satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Worlds Platformlar: PC Geliştirici: TT Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler