Last Stop için Çıkış Tarihi Duyuruldu

11.06.2021 20:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Annapurna Interactive ve Variable State'in yeni hikaye tabanlı macera oyunu Last Stop, Summer Game Fest etkinliğinde detaylandırıldı. Oyun. 22 Temmuz'da PS5, Ps4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarına çıkacak. 
 
Günümüz Londra'sında geçen tek oyunculu üçüncü şahıs macera oyunu Last Stop'ta üç farklı karakteri oynuyorsun ve bu farklı dünyalar doğaüstü bir krizle kesişiyor. Dram antolojisi Last Stop'ta, üç ayrı hikâye son durakta birleşiyor. 
 
- Donna, aşırı koruyucu ablası ve boğucu aile yaşantısı yüzünden kendini kapana kısılmış hisseden aklı havada bir liseli. Evinden soğuyan Donna sıkı dostları Becky ve Vivek ile bir ergenlik macerasına atılıyor ama amatör dedektiflik eğlencesinin tadı aniden kaçınca üçlü kendini bir adam kaçırma belasının içinde buluyor.

- John, işi ömrünü tüketen orta yaşlı bekâr bir baba. Tek ebeveyn olma baskısı ve gırtlağa kadar borç altında ezilen John, yirmili yaşlarında bekârlık sultanlık havasında yaşayan komşusu Jack'in kolay ve özgür hayatını kıskanıyor. İkili, hiç hesapta yokken kinci bir yabancının hışmına uğruyor ve lanetli bir eşya yüzünden hayatları sonsuza dek değişme tehlikesine düşüyor.

- Meena, heyecanlı işinden aldığı hazzı aile yaşantısında bulamayan, hırstan gözü dönmüş bir profesyonel. Ne oldum delisi genç bir meslektaşıyla hayati önemde bir terfi için kıyasıya yarışırken, iş yerinin temelleri altında kadim bir şey kıpırdanmaya başlıyor.

Last Stop, BAFTA ödüllü sanatçı Lyndon Holland tarafından bestelenen ve Prag Filarmoni Orkestrası tarafından icra edilen orijinal oyun müziğiyle öne çıkıyor.

Birbirinden özgün 3 karakterin rolüne bürün. Konuşmalarına yön verecek seçimler yap. Onların yerine geç ve yollarının nereye çıkacağını keşfet. 
 
Last Stop çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte aşağıdan izleyebileceğiniz yeni bir fragman yayınlandı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Last Stop Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Variable State Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler