Layers of Fear 2 için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

21.01.2019 10:26 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Gun Media ve geliştirici Bloober Team, PAX South paneli esnasında Layers of Fear 2 için 50 saniyelik yeni bir fragman ve oyunun nereden ilham alındığının anlatıldığı üç dakikaya yakın bir geliştirici günlüğü yayınlandı.
 
Birinci şahıs psikedelik korku oyunu Layers of Fear 2 hikayeyi Viktorya dönemi malikanesinden okyanusun ortasında bir gemiye taşıyor. Oyunda çok önemli bir rol için hazırlanmaya çalışırken aynı zamanda geçmiş ile ilgili bir travmayla mücadele eden bir aktörün rolünü üstleniyorsunuz. Oyunun sorduğu soru şu: Rollere kendinizden çok fazla parça veriyorsunuz, peki size ne kadarı kalıyor?
 
Layers of Fear 2'nin net çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı. PAX South paneli esnasında geliştiriciler oyunu 2019 yılı içinde çıkarmayı planladıklarını ve multiplatform olacağını söyledi.
 
Yeni fragmanı ve geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear 2 Platformlar: PC Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 29 Dk önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler