Lazlow Jones, Rockstar'dan Ayrıldı

14.08.2020 15:35 Gazali Çetinkaya

 
Lazlow Jones 20 yılın ardından Rockstar Games'ten ayrıldığını duyurdu.

Grand Theft Auto serisinde radyo programlarını sunmasıyla bilinen Lazlow Jones ayrıca Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Bully, Max Payne ve Midnight Club ve daha fazlası üzerinde yönetmen, yazar ve yapımcı olarak rol aldı.
 
Lazlow Jones ayrılışı ile ilgili net bir neden belirtmedi fakat Instagram üzerinden yaptığı bir açıklamada, 2018'de kanser teşhisi konan kız kardeşine bakmakla sorumlu olduğunu ve corona virüsünün durumu daha kötü hale getirdiğini ifade etti.
 
Lazlow Jones şu anda birkaç projede görev alıyor. Bunlar Disney ve Netflix projeleri, bir video oyun şirketine danışmanlık, Comedy Central yazarı ve eski Dreamworks yönetmeni ile ortaklaşa hazırladıkları bir proje.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler