League of Legends 2020 Bahar Mevsimi Finalleri Rehberi

11.04.2020 14:32 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games Türkiye, elektronik spor sitesi LoLespor aracılıyla League of Legends 2020 Bahar Mevsimi Finalleri rehberini yayınladı. Yayınlanan rehberde 12 bölgenin 2020 Bahar Mevsimi Finalleri'nin tarihleri açıklandı. 2020 Bahar Mevsimi Finalleri 12 bölgesel ligin tamamında nisan ve mayıs aylarında gerçekleşecek.
 
 
 
     LEC: Play-Off birinci turunda Origen'i alt eden Fnatic, bir kez daha finalde boy göstermek istiyor. Fakat önlerinde G2 Esports'u beklenmedik bir şekilde dize getirerek Avrupa'yı şaşkına çeviren MAD Lions'ın genç kadrosu var.
 
     LCS: Cloud9 normal sezonda sadece bir maç kaybettikten sonra Bahar Mevsimi'nin favorisi haline geldi. En son 2014'te kazandıkları şampiyonluk kupasını sonunda yeniden kaldırabilecekler mi? Mevcut şampiyon Team Liquid Playofflara katılamadığından, üst düzey takımların her biri şampiyonluk şansını elinde bulunduruyor.
 
     LCK: Gen.G ve T1 sezon başlangıcında ne kadar tehlikeli takımlar olduklarını kanıtlamıştı. Ancak bu mevsimde T1 rakibine karşı 2-0'lık bir üstünlük kurmuş durumda.
 
     LPL: LPL'in Dünya Şampiyonluğu elde eden iki ekibi Invictus Gaming (2018) ve FunPlus Phoenix'in (2019) bu sezonki performansları epey iyiydi ve iki takım toplamda sadece 3 maç kaybetti. 9 galibiyet ve 4 mağlubiyetlik* bir rekorla LPL tarihindeki en güçlü çıkışlardan birini yapan eStar da dikkatleri üstüne toplamayı başardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler