League of Legends 2020 Sezon Ortası Turnuvası İptal Edildi

25.04.2020 15:15 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games Küresel Espor Lideri John Needham, COVID-19 salgını nedeniyle League of Legends 2020 Sezon Ortası turnuvasının iptal edildiğini duyurdu.
 
     Yapılan açıklamada mayıs ayından temmuz ayına ertelenen MSI 2020 turnuvasının, COVID-19'un dünya çapındaki yayılması/etkisi veya krize karşı önlem olarak getirilen seyahat kısıtlamaları ve toplanma yasaklamalarının MSI'ın mevcut tarihine (3-19 Temmuz) kadar varlığını sürdürmesi ve sağlık otoritelerinin, yerel hükümetlerin, bölgesel lig ve takımların, seyahat uzmanlarının ve diğer paydaş görüşlerini de göz önünde bulundurarak 2020 yılında MSI'ı iptal etme kararı alındığı duyuruldu. MSI turnuvanın ertelenmesiyle birlikte League of Legends Dünya Şampiyonası formatının da iyileştirileceği bildirildi.
 
Riot Games'in Küresel Espor Lideri John Needham'ın açıklaması;
 
"League of Legends esporu taraftarları,

     Bu zor ve çalkantılı dönemde hem sizin hem de sevdiklerinizin güvende olduğunu umuyorum. Bildiğiniz üzere COVID-19 tüm dünyada sıra dışı sorunlara yol açtı. Uluslararası seyahat kısıtlamaları ve yerel/bölgesel/ulusal talimatlar her gün değişiyor ve neredeyse tüm değerlendirmeler salgının yaz boyunca da büyük sosyal toplanmaları önemli ölçüde etkileyeceğine işaret ediyor. Küresel League of Legends Espor Ekibi bu değişikliklere ayak uydurmak, başarılı bir şekilde çevrimiçi rekabetçe geçen bölgesel ligleri desteklemek ve bir sonraki büyük uluslararası etkinliğimiz olan Sezon Ortası Turnuvası'nı korumak için son birkaç aydır canla başla çalışıyor. Bu sıkı çalışmanın bir sonucu da krizin hafifleyeceği, seyahat kısıtlamalarının kaldırılacağı ve muhteşem bir etkinlik sunabileceğimiz umuduyla MSI'ı mayıstan temmuza ertelemekti. Ancak şirket dışı risk danışmanlarının modellemelerine bakarsak, COVID-19'un dünya çapındaki yayılması/etkisi veya krize karşı önlem olarak getirilen seyahat kısıtlamaları ve toplanma yasaklamaları MSI'ın mevcut tarihine (3-19 Temmuz) kadar varlığını sürdürecek gibi görünüyor. Bu modeli ve sağlık otoritelerinin, yerel hükümetlerin, bölgesel lig ve takımların, seyahat uzmanlarının ve diğer paydaş görüşlerini de göz önünde bulundurarak 2020 yılında MSI'ı iptal etme kararı verdik. Böyle bir kararın oyuncular, takımlar, ekipler, partnerler, medya ve taraftarların sağlığı için gerekli olduğunu düşünüyoruz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler