League of Legends 2022 Kış Mevsimi Şampiyonluk Ligi'nde En İyiler Belli Oldu!

25.03.2022 11:34 Hamit Can Sayılgan

 
     9 haftalık lig mücadelesinin ardından League of Legends 2022 Kış Mevsimi Şampiyonluk Ligi'nde en iyiler belli oldu. Oylamalar, 8. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından açıldı ve bu sene de mevsimin en iyileri 10 farklı dalda ödüllendirildi. 10 ödülün 8’i Şampiyonluk Ligi Yayın Ekibi ve Şampiyonluk Ligi takımlarının koç ekipleri tarafından belirlendi.
 
     Mevsimin En Değerli Oyuncusu, Anıl "HolyPhoenix" Işık seçildi. Tecrübeli oyuncu, "En İyi Alt Koridor" ödülüyle birlikte aynı mevsimde iki ödül birden kazanmış oldu. Taraftarlar tarafından seçilen tek ödül olan "Taraftar Özel Ödülü"nü ise Galatasaray Espor'un Koreli üst koridor oyuncusu Kim "Crazy" Jae-hee kazandı.
 
     "En Çok Gelişen Oyuncu" ödülünü 5 Ronin'in ormancısı Kireas, "En İyi Destek Oyuncu" ödülünü Team Aurora'dan Pop, "En İyi Üst Koridor" ödülünü Galatasaray Espor'dan Crazy, "En İyi Ormancı" ödülünü fastPay Wildcats'ten Ferret, "En İyi Orta Koridor" ödülünü fastPay Wildcats'ten Serin, "En İyi Alt Koridor" ödülünü fastPay Wildcats'ten HolyPhoenix, "En İyi Koç" ödülünü 5 Ronin'in koçu Vez ve "Mevsimin Çaylağı" ödülünü NASR Esports'un destek oyuncusu Fleshy kazandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 26 Dk önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler