League of Legends 2022 Kış Mevsimi'nin 8. Haftası Tamamlandı!

15.03.2022 09:53 Hamit Can Sayılgan

 
     12-13 Mart tarihlerinde oynanan 10 karşılaşma ile birlikte Şampiyonluk Ligi’nde lig aşamasının 8. haftası geride kaldı. Bu hafta fastPay Wildcats’in 12 maçlık galibiyet serisi 5 Ronin karşısında aldıkları mağlubiyet ile son buldu. Mevsim finallerine üst sıradan katılıp avantaj sağlamayı hedefleyen Galatasaray Espor bu hafta bulduğu 2 galibiyet ile 2. sıradaki yerini iyice güçlendirdi.
 

     2022 Kış Mevsimi lig aşamasının son haftasına girerken, 8 takım mevsim finallerinde yer almak için kıyasıya rekabet ediyor. Yarıştan kopan Beşiktaş Esports ve Galakticos’un ise mevsim finallerine gitme şansı kalmadı. Papara SuperMassive Blaze bu haftayı 2-0 kapatarak 8 galibiyet 8 mağlubiyet ile yarışa ortak oldu.

     2022 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nin lig aşaması 19-20 Mart tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 41 Dk önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler