League of Legends 2023 Kış Mevsimi Finali Belli Oldu!

31.03.2023 23:12 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends 2023 Kış Mevsimi Final karşılaşması 1 Nisan Cumartesi günü DenizBank İstanbul Wildcats ile FUT Esports arasında gerçekleşecek! 
 
     Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi Yarı Finali'nde DenizBank İstanbul Wildcats, rakibi Papara SuperMassive'i 3-0 mağlup ederek finale yükseldi ve FUT Esports'un rakibi oldu. 
 
     Karşılaşma, oyuncuların da katılımıyla birlikte, Ninja Stüdyosu’nda ve seyircisiz olarak gerçekleşecek.

EMEA MASTERS 4 NİSAN’DA BAŞLIYOR

     13 EMEA Yerel Lig’inden en iyi takımların mücadele edeceği EMEA Masters’ta heyecan 4 Nisan’da başlıyor. Toplamda 28 takımın mücadele edeceği ve 4 hafta boyunca sürecek olan turnuvada Şampiyonluk Ligi, 3 takımla birlikte temsil edilecek.

Ön Eleme Aşaması: 4-7 Nisan
Grup Aşaması: 11-14 Nisan
Çeyrek Final: 18-20 Nisan
Yarı Final: 25-26 Nisan
Final: 29 Nisan

     DenizBank İstanbul Wildcats ve FUT Esports, EMEA Masters’a katılmayı garantiledi. Turnuvada yer alacak son Şampiyonluk Ligi temsilcisi, mevsim finallerinin ardından belli olacak.

    Mevsim finalleri, KMF 2023 ve EMEA Masters maçları LoLespor Youtube ve RiotGamesTurkish Twitch kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler