League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek!

28.03.2024 10:52 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü gerçekleşecek. Büyük final 5 maçlık seri formatında Papara SuperMassive ile Beşiktaş Esports arasında oynanacak. 
 
     Lig etabını 1. sırada tamamlayan Beşiktaş Esports ve 2. sırada yer alan Papara SuperMassive doğrudan üst tur finalinde eşleşti. Oynanan karşılaşma sonucunda Beşiktaş Esports, 3-0 galibiyetle sonuçlandırarak adını Kış Mevsimi finaline yazdıran ilk takım oldu.
 
     Çeyrek finallerde ise Boostgate Esports ile Misa Esports ve Dark Passage ile FUT Esports eşleşti. Eşleşmelerin sonucunda galibiyet elde eden takımlar Boostgate ile Dark Passage oldu. Galip gelen bu 2 takım alt tur yarı finalinde karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Boostgate Esports, Dark Passage'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı ve Papara SuperMassive'in rakibi oldu. Alt tur finalinde ise 3-0 zaferle ayrılan taraf Papara SuperMassive oldu ve adını büyük finale yazdırdı. Büyük final 5 Nisan Cuma günü Papara SuperMassive ile Beşiktaş Esports arasında oynanacak.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 16 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 34 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler