League of Legends Avrupa Şampiyonası 2022 Bahar Mevsimi'nde Lig Aşaması Tamamlandı!

09.03.2022 14:30 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonası 2022 Bahar Mevsimi'nde lig aşaması tamamlandı ve Playoff aşamasında mücadele edecek 6 takım belli oldu.
 
     Avrupa Şampiyonası 2022 Bahar Mevsimi lig aşamasını 1. sırada tamamlayan takım 14 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile Rogue oldu. 2. sırada 13 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile fnatic, 3. sırada 12 galibiyet ve 6 mağlubiyet ile Misfits Gaming, 4. sırada 11 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile G2 Esports, 5. ve 6. sırada ise 9 galibiyet ve 9 mağlubiyet ile Excel ve Team Vitality yer aldı. 
 
     Playoff etabında eşleşmeler kazananlar ve kaybedenler olarak belirlendi. Buna göre kazananlar grubunda; Rogue - Misfits Gaming, Fnatic - G2 Esports, kaybedenler grubunda; Excel - Team Vitality eşleşti. 
 
     25 Mart'ta başlayacak olan Playoff etabı 10 Nisan'da oynanacak final ile birlikte son bulacak. Karşılaşmalar 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler