League of Legends Dijital Kart Oyunu Legends of Runeterra 30 Nisan'da PC ve Mobil için Çıkacak

05.04.2020 12:33 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Riot Games, League of Legends evreninde geçen dijital kart oyunu Legends of Runeterra'nın 1.0 sürümünün 30 Nisan'da PC ve mobil (iOS ve Android) cihazlar için cross-play desteğiyle birlikte çıkış yapacağını duyurdu. Türkçe dil seçeneğine sahip olacak.
 
1.0 sürümü yeni bir bölge de dahil olmak üzere 120'den fazla kart içeren yeni bir setle çıkacak. Böylece oyunun çıkışında toplam 7 bölge ve 35 şampiyon ve 400'den fazla kart bulunacak.
 
Beta sürümünde kazandığınız ya da aldığınız her şey 1.0 sürümüne aktarılacak. Ayın sonunda beta sezonu bitecek ve yeni sezon başlayacak.
 
Daha fazla bilgi için playruneterra.com/tr-tr/news/cikis-duyurusu-ve-sss

Çıkış duyurusu ve tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Legends of Runeterra Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler