League of Legends Şampiyonluk Ligi 2018 Yaz Mevsimi Kadroları Açıklandı

09.06.2018 20:45 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Şampiyonluk Ligi 2018 Yaz Mevsimi kadroları, Riot Games Türkiye tarafından resmi olarak açıklandı. Bazı takımların ana çekirdeğini koruma yoluna gittiği, bazılarınınsa radikal değişiklikler yaptığı kadroları aşağıda bulabilirsiniz. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, 16 Haziran tarihinde başlayacak.
 
1907 Fenerbahçe
     Geçtiğimiz mevsim inişli çıkışlı bir performans gösteren 1907 Fenerbahçe, TBF kupasını kaldırırken takımın önemli parçalarından olan Move ile yeniden birleşti. Takım ayrıca yedek destek olarak OnLy35'i de kadrosuna kattı.
 
Üst Koridor: THALDRIN 
Ormancı: MOVE
Orta Koridor: FROZEN
Nişancı: PADDEN
Destek: ZERGSTING
 
 Bahçeşehir SuperMassive
     KMF 2016, KMF 2017, KMF 2018... SUP bugüne kadar tüm KMF'leri kazandı ama hâlâ bir TBF kupasının eksikliğini hissediyor. Takım ilk TBF kupasına ulaşmak için, geçtiğimiz mevsim başarılı olan kadrosunu korudu.
 
Üst Koridor:  FABFABULOUS
Ormancı: STOMAGED
Orta Koridor: GBM
Nişancı: ZEITNOT
Destek: SNOWFLOWER
 
Bursaspor Esports 
     Ligin taze kanı Bursaspor Esports, spor dünyasından League of Legends arenasına adım atan 4. spor kulübü oldu. Timsahlar, genç ve potansiyelli oyunculardan oluşan kadrosuyla Vadi'de de korku salmaya çalışacak. 
 
Üst Koridor: RAGNER
Ormancı: STEFAN
Orta Koridor: MILICA
Nişancı: HADES
Destek: TOLERANT
 
Dark Passage 
     Yine Dark Passage, yine radikal değişiklikler. Geçtiğimiz mevsim as kadrosunu baştan sona değiştiren Dark Passage, ligde yerli bir orta koridorda devam eden ikinci takım olacak. 
 
Üst Koridor: PANKY
Ormancı: CRUSH 
Orta Koridor: LONGB
Nişancı: ROUTE
Destek: KAIROS
 
Doğuş Üniversitesi Aurora 
     Doğuş Üniversitesi ile anlaşarak ismini değiştiren Aurora'nın kadrosunda pek bir farklılık yok. Panky'nin yerine Hioss'u transfer eden ve koçunu değiştiren takım, yeni mevsime ana çekirdeği koruyarak giriyor.
 
Üst Koridor: HIOSS
Ormancı: WISDOM
Orta Koridor: NARU
Nişancı: RAIN
Destek: ROGU
 
HWA Gaming 
     HWA GAMING yerli oyuncularına güvenini sürdürüyor. Geçtiğimiz mevsim KMF'yi kıl payı kaçıran takım, orta koridor ve nişancı pozisyonlarında daha fazla istikrar getirmeye yönelik seçimlere gitti. 
 
Üst Koridor: ARMUT
Ormancı: TRIX
Orta Koridor: TELRACS
Nişancı: INNAXE
Destek: REVANCHE
 
Royal Bandits 
     Malrang ve Cepted'ın gidişinin ardından genç ormancı Closer'a şans veren Royal Bandits bu mevsim adeta bir kapalı kutu. Yeni gelen üç ismin de potansiyeli yüksek ama takımın performansı bu potansiyellerin ne kadar gerçeğe dönüştüğüne bağlı olarak belirlenecek. 
 
Üst Koridor: BROKEN BLADE
Ormancı: CLOSER
Orta Koridor: ABBEDAGGE
Nişancı: FREEZE
Destek: DUMBLEDOGE
 
YouthCrew 
     YouthCREW da ana çekirdeğini koruyan takımlar arasında. Sadece CoCo'yu gönderen ekip Avrupalı bir orta koridora yöneldi. Lige alışmış bir koç ve destekle istikrarı sağlamak isteyen takımda MagiFelix kilit rolü oynayacak. 
 
Üst Koridor: ELWIND
Ormancı: MOJITO
Orta Koridor: MAGIFELIX
Nişancı: MADNESS
Destek: ZZUS
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler