League of Legends Türkiye Yükselme Ligi'nde Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi

12.03.2018 22:50 Hamit Can Sayılgan

 
      Yükselme Ligi, açık elemeler ile başlayıp lig aşaması ile devam etti. Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde yer alabilmek için verilen mücadelelerde sona gelindi. Beş hafta süren lig maratonu sonucunda 2 takım yarıştan koparken ilk 4 sırayı alan takımlar Yükselme Ligi'nde yoluna devam etme hakkı kazandı.
 
     League of Legends Türkiye Yükselme Ligi'ni birinci sırada Beşiktaş, ikinci sırada Oyun Hizmetleri Espor Kulübü, üçüncü sırada ise Macro Maniacs takımı tamamladı. Çilekler ve P3P Esports Yükselme Ligi'ne veda eden takımlar oldu. 
 
     Eşleşmeler mevsim finallerindeki lig aşamasında alınan sonuçlara göre belirlendi. Ligde 1. sırayı alarak en yüksek seri başı olan BJK, mevsim finallerine katılan takımlar arasında ligi en düşük sırada bitiren CAP ile eşleşti. Maçlar sonunda ligi 2. ve 3. sırada bitiren OHM ile MCM ise birbirleriyle eşleşti.
 
Yarı Final;
 
Beşiktaş vs Team Cappadocia – 13 Mart Salı, 18:00
Oyun Hizmetleri vs Macro Maniacs – 14 Mart Çarşamba, 18:00
 
     Yarı final maçlarında kazanan iki takım direkt finale çıkarken, kaybeden takımlar ise Şampiyonluk Ligi şanslarını devam ettirebilmek amacıyla 3.’lük maçına çıkacaklar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler