League of Legends'ın 147. Şampiyonu Belli Oldu

20.11.2019 01:51 Özgür Eroğlu

 
Riot Games'in başarılı ve dünya çapında en popüler oyunlardan biri olan League of Legends'a bildiğiniz gibi sürekli yeni şampiyonlar ekleniyor. Oyunun 9. sezonu dün itibariyle sonlandı ancak güncellemeler devam ediyor. 
 
Bugün oyunun resmi sitesine eklenen yeni şampiyon ile oyunun 147. şampiyonu belli olmuş oldu. Yeni şampiyonun adı ise: İtikatın Silahı "Aphelios".  Oyunun resmi internet sitesinde yazan şampiyon ile ile ilgili kısımda ise şöyle yazıyor:
 
"Ellerinde silahlarıyla ay ışığının gölgelerinden beliren Aphelios, inancına düşman olanları kasvetli bir sessizlik içinde ortadan kaldırır. Kendisini sadece keskin nişancılığı ve silahlarının sesiyle ifade eder. Onu dilsiz kılan bir zehirden güç almasına rağmen, kız kardeşi Alune uzaklardaki bir tapınaktan ona yol gösterir ve ellerinde ay taşından yapılma pek çok silahın ortaya çıkmasını sağlar. Ay gökte olduğu sürece Aphelios yalnız kalmayacak."
 
Şampiyonun ne zaman yayınlanacağı belli değil ancak buradan oyunun resmi sayfasına ulaşıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler