League of Legends'ın Facebook Entegrasyonu Kaldırıldı

09.10.2019 23:45 Özgür Eroğlu

 
Riot Games'in popüler oyunu League of Legends'ın yeni yaması 9.20 bu sabah itibariyle yayınlandı ve oyunun Facebook ile entegrasyonu kaldırıldı.
 
Daha öncesinde iki platformu birbirine bağlayarak League of Legends'ta Facebook arkadaşlarınızı kolayca bulabiliyordunuz ancak artık böyle bir sistem mevcut değil. Bunun sebebi ise bir Riot Games temsilcisi Polygon adlı internet sitesine, az kullanılan bir özellik olduğu için kaldırıldığını söyledi.
 
Geçtiğimiz günlerde de PlayStation 4'ün Facebook entegrasyonu kaldırıldığı için üstüne bu durumun gerçekleşmesi insanların dikkatini çekti. Riot Games temsilcisi ise bunun tamamen bir tesadüf olduğunu dile getirdi. PlayStation 4 - Facebook haberine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler