League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Lillia ile Tanışın

08.07.2020 06:29 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games, popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni şampiyonu Lillia'yı tanıttı.
 
Sihirli bir geyik yavrusu olan Lillia utangaç, sakar ve mahcup biri. Düşlerle arasında sağlam bir bağ olan Lillia geliştirici ekibin şu ana kadar tasarladı en cesur şampiyon.

Lillia, Ionia'daki sihirli bir ağacın düşü. Bu ağaç, düşleri çiçeklerinde topluyor ve bu çiçekler açtığında düşler sihre dönüşüp ağacın bulunduğu ormanı besliyor. Bir gece, ağacın kendisi bir düş görüyor. Fakat bu tomurcuk açmak yerine yere düşüyor ve büyüyerek Lillia'ya dönüşüyor. 
 
Yetenekleri:
 
Pasif - Düş Dalı
Lillia'nın yetenekleri Düş Tozu uygulayarak bir süreliğine hedefin azami canının belli bir bölümüne eşdeğer büyü hasarı verir.
 
Q - Çiçek Açtıran
Lillia dalını havada sallayarak yakınındaki rakiplere büyü hasarı verir. Dairenin dış kısmında yer alan rakipler gerçek hasar alır. Saldırısı isabet ettiğinde, Lillia hareket hızı kazanır.
 
W - Dikkat Et! İik!
Lillia dalıyla yapacağı büyük vuruş için hazırlanır ve rakiplere büyü hasarı verir. Etki alanının merkezindeki rakipler daha fazla hasar alır.
 
E - Dönertohum
Lillia başının üstünden bir Dönertohum fırlatarak rakiplere büyü hasarı verir ve onları bir süreliğine yavaşlatır. Eğer Lillia'nın Dönertohum'u ıskalarsa, bir rakiple veya yüzey şekliyle çarpışana dek yuvarlanmaya devam eder.
 
R - Mışıl Mışıl
Lillia rakiplerini bir ninni etkisi altında bırakır ve Düş Tozu'ndan etkilenen hedefleri gitgide daha da yavaşlatarak bir süreliğine uyutur. Rakipler hasar alarak uyandığında fazladan büyü hasarı alır. 
 
Lillia, 22 Temmuz'da başlayacak Ruh Çiçeği Festivali ile birlikte oyuna katılacak.

Türkçe dublajlı teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 24 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler