Left 4 Dead Geliştiricisi Co-op Zombi FPS Oyunu Back 4 Blood'ı PS4, Xbox One ve PC için Duyurdu

14.03.2019 20:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve Left 4 Dead ile Evolve geliştiricisi Turtle Rock Studios, yeni co-op zombi birinci şahıs nişancı oyunu Back 4 Blood'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. Herhangi bir oynanış görüntüsü veya ekran görüntüsü paylaşılmadı. Çıkış tarihi de açıklanmadı.
 
Soru & Cevap:
 
1) Şu anda piyasada olan ve gelecekte çıkacak AAA zombi ve co-op nişancı oyunlarına karşı nasıl başarılı olmayı planlıyorsunuz?

Köklerimize geri döneceğiz ve aynı zamanda onlar üzerinde yenilikler yapacağız. Yerine getirmemiz gereken çok iş var ancak daha önce yaptıklarımızı aşmak için her şeyimizi ortaya koyacağız.
 
2) Fiyatı ne kadar olacak?

Fiyatı henüz kesin değil ancak premium, AAA bir oyun olacak.
 
3) Mikro ödemeler buluncak mı? 

Şu anda yapabileceğimiz en iyi, en eğlenceli ve en heyecan verici oyunu yapmaya odaklanmış durumdayız. Çıkış sonrası içerikleri daha sonra düşüneceğiz fakat eğer DLC, mikro ödemeler gibi içeriklerimiz olursa da bunu topluluğun iyi hissedeceği şekilde yapmak istiyoruz.
 
4) Bu Left 4 Dead 3 mü?

Hayır. Back 4 Blood bizim yepyeni orijinal IP'miz. Left 4 Dead'deki gibi çok sayıda zombi vuracaksınız fakat Back 4 Blood'ı benzersiz kılan pek çok yeni şey olacak.
 
5) Bu bir battle royale oyunu mu?

Hayır

6) PVP olacak mı?

Evet

7) Campaign modu olacak mı?

Evet
 
8) Bize söyleyecek çok az şeyiniz olmasına rağmen oyunu neden bu kadar erkenden duyurdunuz?

Back 4 Blood çok iddialı bir proje ve bu projede bize katılmak için en iyisinin en iyisine ihtiyacımız var. Bağımsız bir stüdyo olarak, oyun sektörüne büyük bir şey üzerinde çalıştığımızı bildirmek için erkenden duyurmak zorundayız. Eğer video oyun işindeyseniz ve Güney Kaliforniya'da geliştirilen yepyeni bir AAA IP'ye gerçekten katkı sağlamak istiyorsanız, bir göz atmanızda fayda var. İş ilanlarımız burada ve gelecek sene daha da artacak.

Ayrıca sizden geçmişte yaptığımız oyunlarla ilgili düşüncelerinizi ve gelecekte beklediğiniz şeyleri de duymak istiyoruz. Topluluğumuzu tanımaya ve onlarla etkileşime geçmeye bayılıyoruz ve bunu ne kadar erken yaparsak o kadar iyi.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 18 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler