Legend of Edda, US Sunucularına Elveda Diyor...Mu?

İyilik ve Kötülük EU sunucularında savaşmaya devam ediyor!
31.07.2011 17:27 Beril Sergün


     Legend of Edda çıktığı günden beri hem Avrupa'da hem de Amerika'da çok büyük ilgi gördü. Bunun en büyük sebepleri, hem bedava oynanabilmesi hem de anime/chibi tarzı grafikleriyle bir çok oyuncunun, hatta oyun oynamayanları bile kendine çekmesiydi.
 
     Geçen gün oyunun resmi sitesinde yaptığı açıklamaya göre, 14 Ekim 2010'da Açık Beta ile oyun dünyasına giren Legend of Edda'nın ilginç bir şekilde US sunucularının, EU sunucularına yetişememesi sonucunda kapanma kararı almaları oldu. Genelde tam tersi olan bir durumda kalan Legend of Edda yetkilileri çözümü US sunucularını kapamakta ve 2012'de oyunu EU sunucuları ile aynı seviyeye getirmek ve oyunu yeniden dizayn etmek istediklerini bu yüzden de oyunu tekrar 2012'de yayınlayacaklarını açıkladı. Bunun yanında ise yapımcılar oyunculara minik bir teselli adına aynı yayıncı firma altında olan Asda 2 ve Heroes in the Sky oyunları için hediye paketleri dağıtıyor.
 
     MMORPG'lerde sık karşılaşmadığımız bu durum hayret verici bir şekilde bizi ilgilendirmediği için, EU sunucularında rahat rahat gezebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Legend of Edda Platformlar: PC Geliştirici: EYA Interactive Dağıtıcısı: Games Campus Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler