Legends of Runeterra 120'den Fazla Yeni Kart ile PC ve Mobil için Çıktı

01.05.2020 14:14 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games'in League of Legends evreninde geçen oynaması ücretsiz dijital kart oyunu Legends of Runeterra açık betadan çıkarak 1.0 sürümü ile oyunculara sunuldu.
 
1.0 sürümü Rising Tides (Yükselen Dalgalar) genişleme paketi ile birlikte çıktı. Bu genişleme paketi 120'den fazla yeni kart, 11 yeni şampiyon ve Bilgewater bölgesini içeriyor.

Bilgewater, Legends of Runeterra'nın bölgelerine daha da çok deste kurma olanağı ekliyor ve rakipleri gafil avlayıp planlarını suya düşürmek için pek çok seçenek sunuyor. Karşı tarafı nasıl karşılık vereceğini bilmediği saldırılarla bombardımana tutarak kazanmanız mümkün. 
 
Legends of Runeterra tamamen Türkçe olarak oynanabilir durumda. 
 
Aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

PC
iOS
Android

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Legends of Runeterra Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler