Level-5 Başkanı Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'i "PC'de Görmek İsterim" Dedi

13.09.2017 19:36 Gazali Çetinkaya

 
   Devam oyunu Ni no Kuni II: Revenant Kingdom takip edenlerin bileceği üzere PC'ye geliyor ve ilk oyun Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'in de gelme ihtimali bulunuyor. 
 
   Geçtiğimiz ay Level-5 Başkan ve CEO'su Akihiro Hino, Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'in PC'ye gelebileceğinin sinyalini vermişti. Bugün de PCGamesN ile konuşan Akihiro Hino PC versiyonu için tekrar olumlu konuştu. 
 
   Akihiro Hino, 
 
"Şu anda Ni no Kuni'nin PC portu için kesin bir yorum yapamam ancak dünyanın dört bir yanındaki Ni no Kuni hayranlarından bir sürü istek aldığımız için gerçekleştiğini görmek isterim. PC oyunlarının büyük bir hayranıyım. Özellikle Batı'da PC oyunları için büyük bir pazar var." 
 
   Ni no Kuni II: Revenant Kingdom 19 Ocak 2018'de PS4 ve PC için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni II: REVENANT KINGDOM Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler