Life is Strange 2: Bölüm 2 Çıkış Fragmanı

22.01.2019 19:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Dontnod Entertainment, Life is Strange 2'nin ikinci bölümü "Rules" için çıkış fragmanı yayınladı.

Life is Strange 2: Bölüm 2 "Rules" 24 Ocak 2019 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

İkinci bölüm hakkında:


İki kardeş soğuk kış aylarında yolculuklarına devam etmektedir ve Daniel git gide hastalanırken, Sean Daniel'ın iyileşmesi için uzakta yaşayan büyükbabasının evine gitmeleri gerektiğine karar verir. Büyükbabasında kaldıkları süre boyunca, Daniel ve Sean kapı komşusu Chris ile karşılaşır ve Chris kendisinin Captain Spirit adlı bir süper kahraman olduğuna inanan genç bir çocuktur.

Sean, Daniel'a gücünü kontrol altında tutması için ısrar etmektedir. Daniel gücünü gizli mi tutacak yoksa ihtiyaç duyulan bir zamanda kalıplarını kıracak mı?

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life is Strange Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler